Jei jau apsilankėte čia- vadinasi, esate neabejingi užburiančioms veltinio vilionėms. Čia rasite informacijos apie studijos veiklą- profesionalius mokymus, kursus, aprašymus, patarimus ir virtualias pamokėles.

2011 m. kovo 27 d., sekmadienis

Užsiėmimai vaikams- veliame linksmai

Jei norite gimtadienį ar kitą linksmą vaikų šventę paversti prasminga ar kūrybiška popiete, rekomenduoju pasirinkti vėlimo užsiėmimą.
Užsiėmimai vaikų grupėms yra paprastesni ir linksmesni nei suaugusiems. Jie adaptuoti būtent vaikams. Vėlimas reikalauja kantrybės ir jėgos, o vaikai tikisi greito rezultato, todėl užsiėmimų pobūdis daugiau pramoginis, mokinama velti ne profesionaliai, o tiesiog smagiai.
Užsiėmimo trukmė- apie 2 val, ilgiau vaikai susikaupti ties viena veikla negali, bet to pilnai užtenka, kad pasigamintumėm linksmą veltinuką.

Yra paruošta keletas scenarijų vaikų šventei:

1. Dažniausiai pasirenkama pramoga, kai veliamas vienas didelis paveikslas- tai visai nesudėtinga ir labai smagu. Tai tarsi piešimas, tik vietoj dažų naudojama vilna. Pagal eskizą išdėliojam vilną, priveliam su vėlimo adatomis, o tuomet veliam su vandeniu ir muilu- tai vaikams ypatinga atrakcija. Paveikslas žinoma, kaip bendras darbas ir gimtadienio prisiminimas lieka šventės kaltininkui.
2. Mergaitėms patinka gaminti veltinio papuošalus- nusiveliam spalvotos vilnos burbuliukus ir juos suveliam i karolius ar apyrankes.

3. Mergaičių mėgiamas užsėmimas- gėlių vėlimas, iš kurių pasidarom sages.
















4. Dar vienas linksmas variantas- lelyčių, fėjų, angeliukų gaminimas. Jas puošiam, siūnam, veliam suknytes ir kitaip dekoruojam.
 


Užsiėmimų vieta neribojama, šventę galima suorganizuoti pas jus, gamtoje, pas mane studijoje, atsivežkit, jei norit, užkandžių ar tortą. Galiu atvažiuoti ir pas Jus, svarbu, kad būtų galimybė gauti karšto vandens ir šiek tiek pasitaškyti :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą